Google+ bikethebest-in-het-kort

bikethebest-in-het-kort

bikethebest-in-het-kort voorgestelt: De klanten van het ons Nederlandse reisbureau maken sinds meer dan 25 jaren in de hele wereld van de reisproducten voor zelfguided en guided motorreizen gebruik.bikethebest-in-het-kortBikethebest is een product van het international werkend reisagenten netwerk van de Duitse Goa-systems GmbH
(Gesellschaft zur Optimierung von Agenturleistungen).
Ook Nederland is onderdeel van dit reisagenten netwerk en worden reisdiensten volgens de EU-richtlijnen door de handelsmerk bikethebest motorreizen verleend.
Met bikethebest bieden onze reisagenten een kwalitatief superieure service om met een gehuurde motor naar keuze of met de eigen motor door de VS en andere landen te reizen.bikethebest-in-het-kort
Bij ons heeft de biker de individuele keuze van een op maat samengesteld motorreis of door ons en onze partner begeleide motortour. Onze partner zijn de beste touraanbieder op de wereldmarkt en garanderen samen met ons niet alleen een optimaal prijs-/prestatie verhouding maar ook absoluut reisgenoot met motoren die in een perfecte conditie verkeren.

bikethebest-in-het-kort

Bikethebest heeft zich bewust niet aangesloten bij de Nederlandse reisbrancheorganisaties ANVR en SGR. bikethebest-in-het-kort Wel is Bikethebest mede oprichter van de VvKR. Dit is een Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties in Nederland die als een alternatieve in de Nederlandse reiswereld de belangen van kleine, vaak specialistische en op duurzaamheid gerichte reisorganisaties behartigt. De VvKR geeft de reiziger meer transparentie en zekerheid door zijn toezichthouding en door het VvKR reisportaal.
Bikethebest is een reisproduct van een Duits bedrijf en ook NIET aangesloten bij de VvKR. Zodanig valt het reisproduct niet onder de voorwaarden van deze organisatie maar uiteraard wel onder het Europese reiswet Richtlijn (EU) 2015/2302).

bikethebest-in-het-kort & zekerheden

Bij onze producten behoren de volgens de EU-richtlijn wettelijk verplichte Duitse garantiecertificaten die uiteraard vergelijkbaar zijn met de in Nederland en België gebruikelijke kwaliteits- en zekerheidsbewijzen. (Lees hier meer)
Reisverzekeringen en aansprakelijkheid-, schade- en diefstalverzekeringen zijn conform de Europese wetgeving en verlenen een uitstekende dekking.
Voor onze gekoppelde reisarrangementen raadpleeg onze website of zoek contact met een van onze behulpzame reisagenten.

Come_In webdesign & bikethebest webproduction
Copyright © 2011 | All rights reserved.