Wie zijn wij

Hartelijk welkom bij BikeTheBest motorreizen, uw internet-reisbemiddelaar met een persoonlijke service op maat door ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers.
Als enige Nederlandse reisbureau bieden wij u online ALLE reisproducten voor zelfguided en guided motorreizen.

BikeTheBest is een product van het international werkend reisagenten netwerk Goa-System GmbH.
GoAgent-travel Nederland is onderdeel van dit reisagenten netwerken verleent diensten voor BikeTheBest.

Met deze websites bieden onze reisagenten u de kwalitatief superieure service om met de motor van uw keuze door de VS en andere landen te reizen.
 
Bij ons heeft de biker de individuele keuze van een op maat samengesteld en/of door onze partner begeleide motortour. Onze partner zijn de beste touraanbieder op de wereldmarkt en garanderen samen met ons niet alleen een optimaal prijs-/prestatie verhouding maar ook absoluut reisgenoot met motoren die in een perfecte conditie verkeren.

Bij onze producten behoren Duitse garantiepapieren die vergelijkbaar zijn met die in Nederland gebruikelijke kwaliteits- en zekerheidsbewijzen.
Reisverzekeringen en aansprakelijkheid-, schade- en diefstalverzekeringen zijn conform de lokale wetgeving en verlenen een uitstekende dekking.

Voor andere reizen en pakketreizen van alle touroperators raadpleeg onze website www.goa-travel.nl of zoek kontact met een van onze behulpzame reisagenten.

 

 

goalogobutton02 dbalogobutton btblogobutton javalogobutton
sgov00_goa-corporation_bckgrd02 privacy reglement

 

B I K E   
      T H E
        B E S T

Motortours all over the world

Vestiging:
Nederland, Limburg
Burg.Beckersweg 83
6261 NZ Mheer

Tel.: 0031-43-4578149
Fax.: 0031-43-4578139
KvK.: M’tricht 146.273.63

E-Mail

Als sommige beelden of interactieve toepassingen niet naar behoren werken dan maak gebruik van de kostenvrije Java-update. Excuus voor dit ongemak!