VS tours & overige

zelf guided tours VS & overige motorreizen

voor vergroten
klik op kaart

prijzen inkl. hotel/motor/ motorverz./exkl. vlucht

HWCR&VCR_ROUTE2

Highlights of West Canadian Rockies & Volcano’s of the Cascade Mountain Range
Deze 16 tot 28 dagen motorreis begint met een directe vlucht naar het mooie Vancouver. Door de alpine natuurland- schappen van de Canadese Rockies wordt over uitdagende wegen zoals de Sea-to-Sky Highway, Icefield Parkway en Going-to-the-Sun Road gereden. De bikers bereiken op de korte reisvariante.

door de VS via diverse Scenic Byways de vulkaan Mt. Rainier.De grote afstand rijders volgen de zuidelijke route door diverse cultuur- en rivierlandschappen naar de vulkanen Mt.Hood en Mt.Helen.
Met het schiereiland Olympia, Seattle en de Cascade Loop eindigt de kortere reis terwijl de anderen nog van de rit door het mooie Vancouver Island en langs de prachtige Sunshine Coast kunnen genieten.

C2_HWCR&VCR_Map

16 - 27 dagen
15 - 24 nachten
14 -24 dagen HD

v.a. € 1.550.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

r66w_ClintonAttractionSign1

Around Four Corners: Route 66 West & Colorado Plateau
Mythe “route 66 West” vanaf Santa Fe in New Mexico’s ontdekken.
Niet Chicago maar Los Angeles of Vegas wordt als vertrekpunt LA gekozen.
In een grote boog gaat het noordelijk van route 66 richting oosten door het unieke natuurlandschap van het “Colorado Pateau”.

“Get your kick on Route 66 West” op het 690 mijl lange gedeelte tussen Santa Fe en Amboy in Californie waar nog vele historiek wegstukken van “motherroad” bestaan. Na bezoek aan vele toeristische attracties en natuurwonder in de “four Corner” staten van de VS gaat het via Palm Springs en Carlsbad over Highway One langs de kust terug naar Santa Monica.

r66w_routeMapkl

17 dagen
15 nachten
14 dagen HD

v.a. € 1.388.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

ZA_Route-62sIGN2

Zuidafrika’s Garden-& route62
Deze reis brengt de enthousiaste motor rijder langs de mooiste gebieden van het Western en Eastern Cape. Op de klassieke Gardenroute en de Route 62 wordt kennis gemaakt met de mooiste natuurlandschappen en alle facetten van Zuid-Afrika.
Na een bezoek aan Kaapstad en de tafelberg gaat het via Hout Bay op de Chapman’s Peak Drive naar het Kaap

en verder via Simonstown naar Hermanus. Op de Gardenroute zijn de Tsitsikamma NP, het surfer paradijs Jeffries Bay, de stad Graaf Reinet, een struisvogel farm, grotten van Cango Caves en vele wijnbouwplaatsen Bergrijders zullen de Route 62, de R303 naar Citrusdaal door de fruit plantages in richting Lamberts Bay genietten. Langs de mooie West Coast NP en de Blaubergstrand bereikt men weer Kaapstad.

za_routeMap

15 dagen
12 nachten
12 dagen HD

v.a. € 1.099.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

CanadaMotor&bear

Canadian Rockies & VS trails
Deze 21 dagen op de motor yijn een fantastische combinatie van de overweldigende natuurland- schappen zoals de Canadese Rockies, de Black Hills en Badlands in South Dakota, de grandioze Yellowstone / Teton National Park, de landschappen langs de oude Oregon trail en 

de vulkanische bergwerelden van Mt.St.Hellens en Mt.Rainier.
De route over 4.700 mijlen gaat door de mooiste National Parks en over taalloze Scenic Byways die de parken en grotere steden zoals Seattle, Vanncouver, Calgary, Great Falls en Rapid City onderling verbinden.

CandaOregon

24 dagen
22 nachten
21 dagen HD

v.a. € 2.090.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

bc_ Cardón-cactus

Baja California-Mex1
paradijslijk eindstation

Nieuw bij BikeTheBest is deze avontuurlijke 17 dagen duurende motorreis. Met als vertrekpunt Los Angeles of Palm Springs in de VS wordt het Mexicaanse schiereiland Baja California tot in de zuidelijkste punt verkent.

Gereden wordt op de beroemde highway MEX-1 die over 960 kilometer door heel Baja gaat. "Siempre bello" is de slogan , altijd mooi weer om met de motor te rijden en genieten van een adem- benemend woestijnachtig landschap met de machtige Cardn-cactussen.

baja7

17 dagen
15 nachten
14 dagen HD

v.a. € 1.588.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

route66 go east

Route 66 - Let’s go East
Speciale aanbieding !!!

De Main Street of America“ of ook bekennd als Mother Road“ zelfbegleid tour van west naar oost.

 

In 16 dagen op een motor 3.000 mijlen. Start is in Los Angeles en aankomst in Chicago. Tour is ook samen met andere bikers of met gids mogelijk.

route66_SpeciaalMap

19 dagen
17 nachten
16 dagen HD

v.a. € 1.696.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

route r66go west

Route 66 go West
In 14 dagen op de motor van Chicago naar LA zonder gids op de legendarische route 66. Met een Harley 2700 mijlen van

oost naar west inclusief hotel, one way tax en ongelimiteerd mijlen etc. Tour is ook samen met andere bikers of met gids mogelijk.

route66_OostWest

16 dagen
15 nachten
14 dagen HD

v.a. € 1.555.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

Oost Vs & Canada

Oostkust VS & Canadian Maritimes met Canadese metropolen
Van Washigton DC gaat deze superroute via Scenic Byway naar New York en Boston. Dan langs de kustlijn naar het 'Acadia National Park. In Canada zijn de Schoodic Scenic Byway, Fundy Coast, de Reversing Falls“ en het schiereiland Nova Scotia de highlights.

Via de River Valley Scenic Drive wordt naar Fredericton en dan naar de steden Qubec, Montral, Ottawa en Toronto gereden. Terug in de VS kan men de Niagara’s, de Alleghenies en Dutch country in Pennsylvania verkennen. Na een bezoek aan de Harley fabriek van York worden ook nog Gettysburg en de metropole Washington DC bezocht.

OostVs&CanadaMap

24 dagen
22 nachten
21 dagen HD

v.a. € 2.375.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

Hawaii huladans

Bike VS & drive Hawa
In 14 dagen een unieke combinatie van vakantie op de motor en strandleven op Hawa. Genieten van een rit over een stukje route66 om aansluitend door de nationale parken zoals Grand Canyon
N.P., Bryce Canyon N.P.en Zion N.P. te cruisen.

Onderweg het bruisende 24uur showbusiness in Las Vegas verkennen. Daarna op een vlucht naar Hawa stappen en met een gehuurde jeep het paradijselijk droomeiland Honolulu of Maui met zijn surfstranden veroveren.
Tussen november en maart aanbevolen wordtdoor Zuid Californie en Arizona en New Mexico te cruisen.

Honolulu

14 dagen
13 nachten
14 dagen HD,auto

v.a. € 1.980.-
basisprijs 2 pers.& 1bike

reisinformatie

bali temple

Bali met Harley
Bali met een Harley, mooier kan het niet. 14 dagen op Bali ontspannen en tijdens zes dagen rondreis op eigen tempo onder andere tempels bekijken, zwemmen , snorkelen of surfen in de adembenemende zee.
Op de dagelijkse tochten gaat het langst de mooie kuststreken, door het tropische binnenland met zijn terras- culturen en door de vulkanische bergwereld met de prachtige meertjes.

Het wordt genieten in de talloze traditionele dorpen waar men de oude ambachten, de fascinerende kunstateliers en de betoverende dansen kan zien of het culinaire Balinese eten kan proeven.Voor aankomst en vertrek is een strandhotel op Sanur Beach geselecteerd. Naar de zes rondreis zijn er twee dagen voor de cultureel interessante omgeving van Ubuden en daarna een driedaagse strandvakantie in Sanur Beach of elders met of zonder een huurauto geplant.

balikaard

16 dagen
13 nachten
12 dagen motor/auto

v.a. € 950.-
basisprijs 2 p.& 1bike

reisinformatie

sgsd_sturgis_rallyfan

Sturgis & Rockys
Een dolle motorrit door de Rocky Mountain staaten van de VS, met een verblijf in augustus in Sturgis, het Mekka van de motorfreaks.
Relaxed over de wegen van 9 National Parks

en liefs twaalf Scenic Byways in Colorado, Wyoming, South Dakota, Idaho en Utah met een Harley Davidson crossen.
Dit natuuravontuur “No highways but scenic byways” overtreft zelfs qua natuurschoonheid uw sterkste dromen.

Sturgis route klik voor vergroting

17 dagen
15 nachten
14 dagen HD

v.a. € 1.702.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

sg_sturgisHD

Sturgis & California
Deze motorreis gaat vanuit Palm Springs in California dwars door acht VS staten naar Sturgis. De tour brengt je door de woestijn- en Canyon landschappen naar de top passages in de Rocky Mountain en

het natuurschoon van diverse National Parken. Geniet van deze 19 daagse rit door de mooiste natuurparks en scenic byways van de VS! Highlights zijn naast Sturgis, o.a. de Grand Canyon, Arches NP, Yellowstone NP, Rocky Mountain NP de Black Hills en Las Vegas.

Sturgis route klik voor vergroting

22 dagen
20 nachten
19 dagen HD

v.a. € 2.128.-
basisprijs 2 p.& 1bike

reisinformatie

Burr trail

Klassiek Scenic Bayways Trails
In 19 vakantiedagen de staten Californie, Arizona, Utah en Nevada in het zuidwesten van de VS verkennen. Vertrek en aankomst in Los Angeles. Daarna gaat het door de Joshua NP en de Mojave woestijn via het langste nog oorspronkelijke stuk van oude route 66, naar Sedona met zijn beroemde Red Rocks en naar de mooie Canyon landschappen:

Grand Canyon, Canyon de Chelly, Monument Valley, Capital Reef NP, Bryce Canyon, Zion N.P. en het Valley of Fire. In Las Vegas even ontspannen en dan via Death Valley naar de Sequoia NP,Yosemite NP en Lake Tahoe. Via het land van Eldorado, Sakramento en San Francisco de grandioze kustweg 1 naar Los Angeles rijden. Tussentijds een bezoek aan Monterey, Santa Barbara en eventueel aan de beroemte pretparken van de wereld.

ksbt_routeoverzicht

24 dagen
22 nachten
21 dagen HD

v.a. € 1.844.-
basisprijs 2p.& 1bike

reisinformatie

naar boven