sg_sturgisHD

button8

reisinformatie

button7

prijsinformatie

button0


vergroten kaart:Sturgis&Rockys>>

BikeTheBest Offerte

Scenic Rocky's met Sturgis event

 ( 17 REISDAGEN / 15 OVERNACHTINGEN / 14 d MOTORHUUR )

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

1

2-8-15

zo

Düsseldorf/Amsterdam - Denver

 

 

Comfort Inn Downtown,401 17th Street,Denver,co

2

3-8-15

ma

Denver -Cheyenne-Ft.Laramie-Chadron

235

5,0

BW Pionieer,731 S Main Street Lusk, Wyoming 

3

4-8-15

di

Chadron-Custer SP-Mt.Rushmore - Sturgis

216

5,0

Radisson Hotel Mt. Rushmore,3*, Rapid City

4

5-8-15

mi

Sturgis-Spearfish Canyon - Rapid City

160

3,0

Radisson Hotel Mt. Rushmore,3*, Rapid City

5

6-8-15

do

Sturgis-Rapid City- Badlands Loop- Peter Norbeck Scenic Byway-Mount Rushmore-Custer Park-Crazy Horse-Custer-Rapid city

283

6,5

Radisson Hotel Mt. Rushmore,3*,Rapid City

6

7-8-15

vr

Custer-Devil Tower-Buffalo

182

3,5

Super 8 Buffalo,

7

8-8-15

za

Buffalo–Bighorn Scenic byway-Medicine wheel-Cody

150

3,3

Holiday Inn at Buffalo Bill,3*

8

9-8-15

zo

Cody & omgeving-Old Trail Town-Buffalo Bill Dam

30

1,0

Holiday Inn at Buffalo Bill,3*

9

10-8-15

ma

Chief Joseph Scenic Highway-Bertooth Pass-West Yellowstone

158

4,0

Stage Coach Inn West Yellowstone

10

11-8-15

di

West Yellowstone -Teton-Jackson

210

4,2

 Virginian Lodge,Jackson

11

12-8-15

wo

Jackson- Pioneer Historic-Oregon Trail-Bear Lake Scenic-Logan Canyon Scenic Byway-Logan

210

4,7

BW Baugh Motel, Logan

12

13-8-15

do

Logan - Flaming George -Vernal

280

6,5

Super 8 Vernal

13

14-8-15

vr

Vernal - Dinosaur NM - Steamboat

235

5,5

Best Western-Deer park Inn & suites, Craig

14

15-8-15

zar

Steamboat - Rocky Mountain NP

145

3,0

Holiday Inn Rocky Mountain, 3*, Estes Park

15

16-8-15

zo

Rocky Mountain NP - Central City- Denver

172

5,0

Comfort Inn Downtown, Denver,co

16

17-8-15

ma

Denver terugvlucht naar Duitsland Nederland Belgie

 

 

17

18-8-15

di

aankomst thuis

 

 

 

 

totaal

 

volgens google maps:

2.666

60,2

15 overnachtingen p.pers. gem. €: 896

 

Statistie

 

gemiddeld mijlen per dag

190

314

gemiddeld km per dag

 

overzicht

 

gemiddeld rijuren per dag

4,3

6,5

maximale rijuren per dag

 

 

 

+;-afwijking rijuren per dag

1,4

1,0

minimale rijuren per dag

Reisinformatie

TRAIL INFORMATIE

Op de BikeTheBest rocky scenic byway motorreis naar Sturgis kun je net als in "The Wild One" (Marlon Brando) of in "Easy Rider"(Peter Fonda) relaxed over de wegen in Colorado, Wyoming, South Dakota, Idaho en Utah met een Harley Davidson crossen. Dit natuuravontuur door de Rockymountain staaten van de VS overtreft zelfs qua natuurschoonheid uw sterkste dromen.

Een dolle motorrit, met een verblijf in Sturgis, het Mekka van de motorfreaks. Kiest U voor een motorvakantie, dan moet U beslist in augustus de alom bekende Rally & Races in dit kleine stadje in South Dakota meemaken. Jaarlijks komen er meer dan 400.000 kijklustige op deze happening af: 

Sommigen voor de motorraces, anderen om de laatste motorsnufjes te bewonderen, maar het grootste deel komt er voor de "kicks". En actie is er van ‘s morgens tot ‘s avonds.
Bent je geen door en door motorfreak maar hou je wel van de natuurschoon. Geniet dan van deze ultimatieve 15 daagse rit door de mooiste natuurparks en scenic byways van de VS! Highlights zijn naar Sturgis maar liefs negen National Parks.
Maar niet minder boeiend is onze bewuste keuze van de verbindingswegen tussen de natuur attracties in de National Parks, de landschap van de Scenic Byways. Liefs twaalf scenic byway zullen worden verkend.

dag van plaats - na plaats

 

1e dag Denver

 

Denver City (Mile High city)
Volgens Hollywood films is cowboys, saloons, het opdrijven van longhorns met de Rocky Mountains in de verte. Maar deze beelden zijn visionen terwijl Denver de hoofdstad van de staat Colorado is en 467.000 inwoners telt (stedelijk gebied: ca. 1,8 miljoen inwoners).
Denver is het handels-, distributie-, financieel en industrieel centrum van de Midwest, met een omvangrijke vleesindustrie. De stad kent ook vliegtuig- en ruimtevaartindustrie en de productie van mijnbouwmachines.
Mile High City verwelkomd bezoekers met een futuristisch vliegveld. Denver International Airport of DIA genoemd heeft een terminal dat uit een gigantische witte tent doek en daarnaast een reeks kleinere tenten bestaat en de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains moet voorstellen.

Bekend ziens de olypische winterspelen in 2003 zijn de skiplaatsen zoals Aspen, Copper Mountain, Vail, Colorado Springs, Boulder, Golden, Breckenridge, Frisco and Glenwood Springs.
Andere attracties in of dicht bij Denver zijn het state capital building, de Denver Mint is een van de plaatsen in Amerika waar de munten worden geslagen, het  Colorado Railway Museum, de Coors Brewery in Golden, Buffalo Bill’s graaf in Lookout Mountain, Red Rocks Amphitheatre and Six Flags Elitch Gardens.

De liefhebber van museum kunnen  er taalrijke bezoeken: Denver Art Museum, Denver Museum of Nature & Science,  Denver History Museum, luchtvaartmuseum (Wings over the Rockies), Forney Transportation Museum, Denver Children’s Museum en nog veel meer. Ook heeft Denver pretparken: Six Flags Elitches, Lakeside Amusement Park en Waterworld. De 16th Street Mall is een lange winkelstraat en LoDo (Lower Downtown) vind je restaurants, cafes en het nachtleven.

Maar ook een van Denvers grootste boekwinkels (Tattered Cover) en vele andere kleine gezellige winkeltjes. Voor de echte koopjes kun je echter beter een van de grote malls opzoeken in de suburbs: Cherry Creek Mall, Meadows Mall, Flatiron Crossing , Aurora Mall, Buckingham Square, Westminster Mall etc.
Het aantal bezienswaardigheden in Denver en omgeving is teveel om op te noemen.
 

 

2e dag Denver - Cayenne - Ft. Laramie - Chadron 
 

 

We rijden een stuk door de woestijn over de snelweg (I 25) en  passeren de staatsgrens met Wyoming . Sommige van jullie zullen het prettig vinden dat ook in deze state geen valhelm hoeft gedragen te worden.

De laatste 18 mijl leggen we verder op de IT 25 naar Cheyenne de hoofdstad van Wyoming terug. Even rusten in een typische westerntown met speciale Flair en genieten van een lekker diner.

Morgens transfer van het hotel naar de verhuurstation en overhandiging van de Harley-motorbike. Daarna begint de breathless trip in richting norden met aan de linker hand de Rocky Mountain National Park die wij pas op onze terugreis zullen leren kennen.

Vandaag gaan we in twee etappes door de staat wyoming naar het noorden. Vanuit Chyenne gaat het op de I-25 en daarna op de binnenwegen naar het uit Film en TV bekennde Fort Laramie.
Fort Laramie is een van de belangrijkste bevestigde nederzettingen die langs de historische trekroutes. Het Fort was de laatste halte op de Oregon trail voordat pioniers de tocht over de bergen maakten.
Na de beyoek aan het ort gaat verder in richting Chadron in Nebraska waar wij de nacht verblijven.

 sgco01_Denver_I70west02

3e dag Chadron - Mt. Rushmore, Custer State Park
 

 

South Dakota heeft de toerist iets te bieden: Het Mount Rushmore en Crazy Horse Monument , de Black Hills en de Badlands . Maar ook de Wind Cave National Park is een bizar geval.
 
Terwijl Mount Rushmore de 4 bekendste presidenten laat zien is het vele malen grotere monument voor de herinnering en eerbetoon aan de indianen niet minder indrukwekkend. Na 50 jaar is het grootste gebeeldhouwde gezicht ter wereld af en is men nu bezig met het 22-verdiepingen hoge paardenhoofd.
Ook bezoeken wij de Black Hills National Park en de Custer State Park.
Onze uiteindelijke halte voor vandaag is Sturgis in South Dakota Ook dit is een echt western stadje met brede wegen en oude stenen gebouwen. Sturgis is bekend van de jaarlijkse “bikerweek” en alles staat hier dan ook in het teken van de motorfiets.
Dit is het motormekka. Ieder jaar komen hier tijdens een week in augustus meer dan 500.000 motoren met hun berijders, vanuit de hele wereld
 
 

 sgsd_sturgis_rallyfan

4e dag Sturgis, Black Hills
 

Een dag om lekker door het “zwarte haart” van de VS, de Black Hills en zijn omgeving te crossen.(Overzicht kaart)
South Dakota heeft de toerist iets te bieden: Het Mount Rushmore en Crazy Horse Monument , de Black Hills en de Badlands . Maar ook de Wind Cave National Park is een bizar geval.
Door de Custer State Park rijden wij naar Mount Rushmore die 4 bekendste presidenten laat zien. Het vele malen grotere monument Crazy Horse ter herinnering en eerbetoon aan de indianen is niet minder indrukwekkend. Na 50 jaar is het grootste gebeeldhouwde gezicht ter wereld af en is men nu bezig met het 22-verdiepingen hoge paardenhoofd.

Aansluitend bezoeken wij de Black Hills National Park. Langs de lange, kronkelige Spearfish Canyon rijden wij naar het hoog in de bergen gelegen mijnwerkersdorpje Lead waar de Homestake Gold Mine ons zicht op de historie en het leven van de goudmijnwerker geeft.
Wij rijden verder door het prachtige landschap van de Black Hills naar het stadje Deadwood. Naast dit Zuid Dakota gokkerstadje met zijn 90 casinos is de Tatanka park gelegen. Dit park vertelt ons het verhaal van de buffel die met 30 miljoen in Noord Amerika leefde.
 

sgsd04_crazy horse6

5e dag Sturgis - Rapid City - Badlands NP   
 

 

Hoe verder wij over de snelweg I-90 vorderen, hoe vlakker het prairielandschap wordt. Naar circa 85 kilometer (53 mijl) gaan wij bij afrit 109 van de snelweg af en komen in de plaats Wall aan. Deze plaats dankt zijn naam eraan, dat het tegen de ruige verhoging van de Badlands ligt.
Wall is een kleine plaats met ongeveer 800 inwoners. Maar het is een toeristische trekpleister. Vanwege de Wall Drug Store komen jaarlijks er circa twee miljoen bezoekers. Ooit in 1931 begonnen als een kleine tweemans drogisterij is het nu uitgegroeid tot ’s Werelds Meest Bekende Drogisterij met de grootte van een compleet huizenblok.
In Wall bevindt zich bij afrit 110 van de I-90 The Museum Wounded Knee waar men van alles aan de weet kan komen over de veldslag die op 29 december 1890 bij de Wounded Knee Creek heeft plaatsgevonden.
Nadat wij de I-90 weer zijn opgegaan volgen wij deze tot afrit 131 en rijden highway 240 op naar het zuiden, in de richting van de noord-oost ingang van het Badlands National Park.
Het Badlands NP bestaat uit meerdere gebieden en wij bezoeken alleen het mooiste, en meest bekende, noordelijke deel. Wij volgen de 45 km lange Badlands Loop Road van oost naar west .
Wij blijven weg 240 volgen en verlaten bij de Pinnacles ingang/uitgang het park en rijden door het Buffalo Gap National Grassland terug naar Wall, waar wij de I-90 terug nemen naar Rapid City. (meer informatie)
 

sgsd04_badlands1

6e dag Sturgis – Buffalo
 

 

We vervolgen onze rit naar Spearfish op de Interstate 90/US14 die met zijn 3.112,82 mijl de langste Interstate Highway in de VS is.
Ter hoogte van Sundance verlaten wij de Black Hills en crossen door de natuurschoonheid van de Sundance Mountain verder op de US14 langs de waterval Bridal Veil Falls en dan op de US 24 in de richting Devil's Tower.
Deze 264 meter hoge, groen-grijze rots is een grote klomp gestold vulkanisch magma, die 60 miljoen jaar geleden ontstaan is en er alleen in het landschschap staat doordat de omgeving weg erodeerde. Dat deze rots is voor de indianen een heilige plaats die op diverse wandelpaden verkend kan worden.
Langs het Keyhole park doorcrossen wij de Provincie van Campbell. Het centrum Gillette is bekend voor zijn reusachtige voorraad van ruwe olie en steenkool. Als de grote vlakte van het Powder River Basin in een meer glooiend, lieflijk groen en daarna in een steeds meer heuvelachtig landschap over gaat bereiken wij Buffallo.
 

sgwy06deviltwr

7e dag Buffalo - Big Horn Mountains –Cody
 

 

Naar een korte verkenning van Buffalo verlaten wij de stad die ingangsport voor de Big Horn Mountains naar het westen is. Een kort bezoek aan het historisch interessante stadje Sheridan en dan verlaten wij in Ranchester de I-87. Op de US-14 rijden wij naar het plaatsje Dayton waar wij Bighorn Canyon National Forest bereiken. Deze plaats staat bekend voor de battle of tongue river die een van de vele mijlstenen in de uitroeiing van de indianen is. Meer bekend is het Little Big Horn Battlefield dat 60 mijl ten noorden ligt en een Nationaal Monument is.
Op de Bighorn senic bayway komen wij over haarspeldbochten boven de boomgrens uit en bereiken op 9.430 ft de pas. Daarnaar kunnen wij op de Bighorn senic byway. de route 14 of via de Medcine byway op de route 14A ons etappedoel Cody tegemoet te rijden. Laatstere route zou de mogelijkheid bieden om een bezoek aan het Bighorn Medicine Wheel te brengen.
Naast het beroemde Irma Hotel in Cody, dat genoemd is naar één van de dochters van Buffalo Bill, stemmen wij ons op de avond in deze wildweststad in bij een cowboygevecht.
 

sgsd04_indianen

8e dag Cody-omgeving

Deze ochtend zijn we weer vroeg uit de veren om het Buffalo Bill museum te bezoeken. Het is een heel mooi en groot museum dat eigelijk uit vijf kleinere musea bestaat. Je hebt er een over de flora en fauna van de omgeving van Cody een wapen museum, een indianen museum, een galerij en natuurlijk het Buffalo Bill museum.

9e dag Cody-upperloop-West Yellowstone

Goed voorbereid door kennis over de historie en de natuur bereiken wij via de Buffalo Bill Cody Scenic Byway door het East Yellowstone Valley de oostingang van het Yellowstone National Park.
Een alternatieve route van Cody naar de Yellostone NP gaat over de Beartooth Scenic Hightway (69 mijl) of via de Chief Byway.
Tegen de clock in rijden wij der upperloop van het Yellowstone Park en passeren de park attracties. In West Yellowstone met zijn Grizzly and Wolf Discovery Center overnachten wij. In deze plaats is ook nog een IMAX grootbeeldfilmtheater, waar wij onder andere op ontdekkingsreis in beeld en geluid door het prachtige gebied van de Yellowstone Park kunnen gaan.
 

sgwy07_codyrodeo2

10 e dag West Yellowstone – Teton- Jackson
 

 

Vandaag rijden wij van de Westingang van het Yellowstone National Park naar Grants Village in het hart van de park. Hoogte punt is de Old Faithful Area.
Van Grants village en het visotor center rijden wij langs de Lewis Lake. Bij de Lewis Falls parkeren wij. Deze is net 9 meter hoog, maar wel breed en direct naast de weg te zien. Naar 22 mijl bereiken wij de zuidingang.
Wij volgen de westelijke route, de Grand Teton NP road en kunnen bij de mooie Jenny Lake een wandeling en boottocht maken.
Vanaf Grand Teton richting Jackson via de Wyoming Centennial Scenic BywayNaar zoveel natuur lijkt de moderne westernstadje Jackson erg toeristisch. Maar het is leuk stadje veel houtbouw en houten trottoirs. Perfect om te winkelen en van de vele eetgelegen- heden gebruik te maken.
 

sgwy08_YNP_west_thump2

11e dag Jackson – Bear Lake -Logan
 

 
sgwy08_GTNP_JacksonHole1

Bij Freedom ga je via de 239 naar de 34. Je zit nu op de Pioneer Historic Byway.
Bij Soda Spring ga het verder op de 30, dit is de Oregon Trail-Bear Lake Scenic Byway.
Bij Montpellier ga je verder via de 89 naar Bear Lake waar in Garden city de liefhebber van raspberry shake aan hun trekken kunnen komen.
Vervolgens gaan we nog een stukje op de 30 (Logan Canyon Scenic Byway) langs het mooie meer en draaien na ca. 12 mijl bij Laketown om en gaan dan bij Garden City op de 89 via de Logan Canyon Scenic Byway naar de universiteitsstad Logan.
 


 

12e dag Logan - Fossil Butte - Fort Bridger State - Flaming George - Vernal
 

TRAIL INFORMATIE

Wij verlaten vandaag Logan vrij vroeg en rijden via de Bear Lake in richting oosten en bezoeken het Fossil Butte National Monument.
Verder op maken wij station bij de Fort Bridger State Historic Site voordat wij de Flaming Gorge National Recreation Area bezoeken.
Bij het kleine plaatsje Dutch John, Utah genieten wij van de fantastische uitzicht over het stuwmeer van de Green River. Op de Sweetranch krijgen wij een rondleiding door alle gebouwen van een typische ranch.
De groene hoogvlakte verlaten wij via haarspeldbochten naar beneden en genieten van de mooie uitzichten over het woestijnachtige landschap langs de Highway 191 in richting Vernal. Vanuit het stadje Vernal kunnen vele dagtochtjes worden gemaakt. 

 

13e dag Vernal - Steamboat
 

TRAIL INFORMATIE

Een highlight van deze dag zou bij mooi weer de bezoek aan de Fantasy canyon zijn.
Deze Canyon wordt ook "The Devil's Playground" oder "Hades Pit" genoemd omdat hij de schrilste en spectaculairste rotsformaties in fantastische kleuren laat zien. Nergens op de wereld kun je een "Theepot“ of "Monnik" of “Kameel” zien dat overdag muisgrijs is en pas in het heel vroege ochtend of late avondlicht tot leven komt.

In het Dinosaur National Monument Park bezoeken wij de door een glazen gebouw overdekt vindplaats van ruim 1600 dinosaurusbotten en genieten van de landschap langs de spectaculaire Cub Creek Scenic Drive. (zie kaart)
Naar een bezoek aan Dinosaur Quarry rijden wij terug op de Dinosaur Diamond Prehistoric Highway, de state-40 oostwaarts en slaan 2 mile na het plaatsje Dinosaur linksaf. Dit is de Harpers Corner Scenic Drive een weg van 31 mile aan diens begin in het Headquarters Visitor Center een korte diavoorstelling informeerd. Er zijn verschillende uitkijkpunten die spectaculaire vergezichten op de Green River bieden. Aan het eind van de weg begint de 3 kilometer lange ( heen en terug ) Harpers Corner Trail, een gemakkelijk pad.
Terug van deze Scenic Drive gaat het verder in richting oosten naar Steamboat Springs.

Steamboat Springs is een bekend rivierstadje doordat de Yampa stroomt. Het is ver en wijd als Stad de Ski in de V.S. gekend, maar Steamboat biedt ook overvloed aan attracties tijdens de zomermaanden. Één van Steamboat oudste tradities the Cowboy Roundup Days refereren aan de geest van het Oude Westen. Einde juni tot begin juli zijn er parades, vuurwerk en barbecues.
Van juni tot het eind van Augustus zijn de Steamboat ProRodeo activiteiten op Vrijdag en Zaterdag avonden. Professionele rodeo cowboys en cowgirls concurreren voor prijsgeld en zilveren gespen in bareback en zadelen bronc berijden, os worsten, vat racing, stier berijden etc.
Één van de meest spectaculaire gebeurtenissen van de zomer is het jaarlijkse van de Hete Lucht Ballon Rodeo in de eerste helft van Juli.
He Steamboat Festival van de Muziek wordt nationaal erkend en presenteerd meer dan 85 concerten van kamermuziek, jazz, rock, counrty, bluegrass, wereldritmen en veel andere muziek genres.
Er zijn natuurlijke hete pools van variërende temperaturen. De hete springs zitten in een bergvallei enkel zeven mijlen ten noorden van Steamboat. Ontspannig puur in de natuurlijke pools, die in steen gevat zijn en waar ook comfort zoals massages en lekker eten aanwezig zou zijn.
Als Colorado voor de motorcyclist de hemel op aarde zou zijn, dan is het van een cowboy dorp in een ski ressort muteerde Steamboat Springs het Mecca voor de antiek motorfan!
Vintage motorrace op zijn ouderwets -block off city streets, hay-bale the corners, and go racing all the day long in September. Daarnaast wordt natuurlijk van alles getond wat bij een motor meeting behoord.
 

HarperCorner 

SteamboatSprings

14e dag Steamboat - Rocky Mountain NP - Central City
 

 

Vroeg in de morgen gaat het meanderend neerwaarts de hwy-40 door Rabbit Ears and Muddy passes naar Granby.(dagroute)
Wij passeren onderweg Winterpark en het "geweldige" Grand Lake waar wij via het Rocky Mountain National Park west gate de park binnen komen. Via het Kawuneeche Valley slingert de weg langs de talrijke rustplaatsen en uitgangspunten van de wandelwegen naar boven.
Naar de overgang in de Trail Ridge Road bereiken wij de hoogste autoweg in de VS met 12.183 feet (4.020m). Naar het passeren van het visitor center gaat het verder over de alpine straat met prachtige uitzichten naar beneden in het gebied van de horseshoe park. Via de beaver meadows vistor entrance kun de park verlaten en verder af dalen in de Estes Park.
Vandag rijden wij door het alphine gebied over de Peak to Peak Scenic and Historic Byway door het stadje Nederland naar Central City.

 

sgco15_Nederland

15e Central City - Denver
 

TRAIL INFORMATIE

Het ontstaan van Central City gaat terug op de vondst van goud in 1859.
Central City is ooit uitgeroepen de „Rijkste Vierkante mijl ter wereld“ te hebben. Meer dan een half miljard dollars goud is in het gebied exploreert. Deze historische oude mijnbouwstad heeft van dag nog honderden Victoriaans gebouwen.

De drie oude mijnbouwsteden Central City, Black Hawk and Nevadaville bieden een beperkt gokken aan voor een maximumbedrag van $5. Er zijn meer dan 10.000 gokmachines, blackjack tafel en poker tafel in 30 verschillende casino’s van die veel in historische oude gebouwen gehuisvest zijn.

Vanuit Central city brengen wij nog een kort bezoek aan de twee ghosttowns Georgetown en Silver Plume die via de I-70 in richting westen te bereiken zijn. (dagroute)
Van Georgetown(Exit 228) gaat het dan op een scenic baywayin richting zuiden over de Guanella pass (elevation 11,669 feet) en daarna op de US-285 verder in richting Denver.

16e dag Denver terugvlucht, aankomst 17e dag
 

 

 

 

                                        Naar boven

 

Prijsinformatie

 Sturgis & Rocky Mountains

 

17 / 15 / 14


 

Harley-Categorie

Personen

Verblijf  Motor

prijzen in € per persoon

 

H.D. Elektra Glide
of andere type

2

2-pk + 1 Harley*

1.702

 

1

1-pk + 1 Harley

3.382

 

2

2-pk + 2 Harley*

2.522

 

Verlaging eigen risicobijdrage diefstal van $ 2.000 naar $ 1.000
incl. plaatselijke belasting ;

€ 6 per dag

 

  • In de tabel aangegeven prijzen zijn inclusief alle belastingen. Als deze tussentijds verhoogd worden moeten wij deze aan U doorberekenen.
  • Wat wel of niet in de prijzen inbegrepen is dat vindt onder de button <reisvoorwaarden>.
  • De prijzen voor motorhuur- en accommodatie zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid berekend. Indien de accommodaties zijn volgeboekt zal een gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd. Hiervoor kan een meerprijs gelden.
  • In hotels gelden hogere prijzen tijdens feestdagen en speciale evenementen. Mocht uw verblijf in een dergelijke periode vallen, zal de prijs u bij bevestiging van de boeking worden meegedeeld.
  • Bij de prijsbepaling van de motorhuur is er rekening gehouden met de seizoenprijzen. Eventuele op korte termijn door de verhuurder voorgenomen prijsverhogingen of speciale kortingen zullen u bij bevestiging van de boeking worden meegedeeld.
  • Deze prijzen zijn exclusieve vlucht