bc_cactus3

button8

reisinformatie

button7

prijsinformatie

button0

baja7 bc_signbaja5

zelfguided

“Paradijselijk eindstation” in het kort                                                       

Baja is een land vol onvoorzien natuurschoonheiden, een land voor sportieve mensen die van surfen, duiken, snorkelen, boot varen of Waalvissen en Delphine observeren, wandelen of uiterraad van motor rijden houden.
Ook zijn er legio van toeristische verrassingen zoals bekende Fox Studios Baja in Rosarito gelegen waar filmen zoals de Titanic of Tomorrow never dies gemaakt zijn.
La Bufadora, 22 mijlen zuidelijk van Ensenada op het schiereiland Punta Banda Peninsula is met zijn “blowhole” een magneet voor de toeristen. In een Canyon breken de golven en duwen het water tot 20 m hoog. Wereldrecord!
Onvergetelijk is de rit door het Granietgebergte om Cataviña waar miljoenen van tonnen zware felsblokken wie van reuzenhand willekeurig verstrooit tussen de huis hoge cactussen liegen.
In Santa Rosalia staat zelfs een klein kerkje dat ooit gebouwd is door Ir. Eiffel in het begin van de vorige eeuw.

Tijdens de rit in richting zuiden zou men van de adembenemende uitzichten over blauwe Bahía Concepción en de zee genieten en daarna verbaasd in de palmoase Mulegé terecht komen.
In de maanden december tot januari kan men om de eilanden voor Loreto in de nationale marineparks 9 verscheidene soorten Waalvissen in hun kraamkamer observeren. Sommige van deze grote zoogdieren worden over 30 meter lang en tot over 150 ton zwaar.

In La Paz zijn kolonie van Zeeuwleeuwen de attractie en een goed vertrekpunt voor een uitstapje naar het vaste land van Mexico voor een korte treinrit naar de diepste canyon ter wereld. De Copper Canyon is bijna dubbele zo diep als de Grand Canyon in de VS.
Uiteindelijk wordt naar Todos Santos het Mallorca of Torremolinosvan de Amerikanen de toeristenplaats Cabo San Lucas in de zuidelijkste punt van Baja Califronia verkent.

BikeTheBest     Baja California aventuurlijke tour - paradijselijk eindstation in eigen regie

dag

datum

Dagelijkse route

km

Standaard hotel

Standaard plus hotel

1.

 

Vlucht naar Los Angeles

 

 

**

 

**

2.

 

Los Angeles – San Diego

198

 

**

 

**

3.

 

San Diego - Ensenada

140

 

**

 

**

4

 

Ensenadan- Cataviña

370

 

**

 

**

5

 

Cataviña – San Ingnacio

385

 

**

 

**

6

 

San Ingnacio – Loreto

270

 

**

 

**

7

 

Loreto – Todos Santos

425

 

**

 

**

8

 

Todos Santos - Cabo San Lucas

85

 

**

 

**

9

 

Cabo San Lucas

 

 

**

 

**

10

 

Cabo San Lucas- La Paz

220

 

***

 

***

11

 

La Paz - Mulege

448

 

***

 

**

12

 

Mulege – San Ignacio

72

 

**

 

**

13

 

San Ignacio -Catavina

281

 

**

 

***

14

 

Catavina - Ensenada

370

 

***

 

***

15

 

Ensenada – Los Angeles

392

 

**

 

***

16

 

Los Angeles - Europa

 

 

***

 

***

Reisinformatie

Baja California - paradijselijk eindstation in eigen regie

17/16/15

Nieuw in het BikeTheBest programma is deze avontuurlijke 17 dagen motorreis in eigen regie voor iedere gewenste termijn. Deze avontuurlijke reis is ook met professionele gids en een begeleidvaartuig voor de bagage en een reservemotor mogelijk!
 
Met als vertrekpunt Los Angeles wordt het Mexicaanse schiereiland Baja California van Tijuana aan de grens met de VS tot naar Cabo San Lucas in de zuidelijkste punt van Baja Califronia verkent. Baja California is bij motorrijders ook bekend door de Baja 1000, een off-the-road race van 1000 mijl die door de afgelegen gebieden van baja california gaat. Maar met BikeTheBest wordt op de beroemde highway 1 gereden die als enige verhaarde hoofdweg, nu de “Mex 1” genoemd door heel Baja gaat – maar terzijde daarvan zijn er alleen pistes, pistes, pistes. Verder....
                                               
Tussen de toeristencentra in het noorden en zuiden van het schiereiland liegen 960 kilometer heel weinig bevolkte woestenijen. Baja California is het land van dorenstruiken en de machtige Cardón-cactus die een symbool voor de Baja is en met zijn typische vorm van een meerarmige lantaarnpaal bijzonders in het oog springend.

"Siempre bello" is de slogan , altijd mooi weer om met de motor te rijden en genieten van een adembenemend landschap waar de zeer goed berijdbare tweebaansweg doorheen slingert. Maar tijdens de maanden juli, augustus en september wordt het in de verschillende gebieden van Baja regelmatig de 40. Graad.

Van reizende wordt het schiereiland California soms bemint en soms avontuurlijk “Eindstation paradijs“, “ongeopend schatkist“ of “doodlopende straat“ omschreven.
De steden Rosarito en Ensenada aan de pacific kust zuidelijk van Tijuana zijn voor de Noord- Amerikanen dat, wat voor de Europeanen Mallorca of Torremolinos is. Verder....
                                                                

Het schiereiland is van Tijuana aan de grens met de VS tot naar Cabo San Lucas in de zuidelijkste punt 1.300 Kilometer lang en tussen 45 en 170 Kilometer breed. De Baja California is een land van extreme –, de eenzaamheid zoekende en avonturiers. Verder....
                                                                
Baja is voor vakantiegangers principieel het hele jaar aantrekkelijk. Er zijn maar weinige gebieden op aarde, wiens klimaat zo oncompliceert en zeker is wie Baja California. Uiterraad verondersteld dat men de zon en blauwe hemel als het ultimatieve vakantieweer aanziet. Wanneer kan men het best naar Baja reizen? Verder....
                                                                 
 

Dag 1: Vlucht naar Los Angeles
Na aankomst, transfer naar uw hotel

Dag 2: Los Angeles – San Diego …………………….198 km
Vanmorgen worden de motoren opgehaald. Na alle formaliteiten en een kort briefing gaat de rit, grotendeels over Hwy 1 langs de Pacific Coast naar San Diego, één van de mooiste steden in de VS. Naar deze kennismakingdag met de motor en het klimaat kan morgen het Mexicaanse avontuur beginnen. Maar eerst is er nog veel in de gezellige binnenstad (Gas Light District) van San Diego te beleven.

Dag 3: San Diego – Ensenada ………………………..140 km
Het gaat in richting Mexico, nog geen half uur rijden van San Diego passeren we één van de drukste grensovergangen ter wereld bij Tijuana. Vanuit de Verenigde Staten gaat het passeren van deze grensovergang redelijk snel. Nadat een visumformulier is ingevuld en US$25,- visumkosten per persoon zijn betaald staat men op de strip speeltent aan speeltent, bar aan bar. "Cheap Viagra! Stock up now! Verder....
                                                                
Daarna kan de reis langs de kust naar het 140 km verder op gelegen doel van de dagreis Ensenada. Eventuell is nog tijd voor een tussenstop bij de Fox Baja Studios in Rosarito. Die zijn maar 45 minuten von San Diego verwijderd en voor de filmfans een “perfect place for a quick get-a-way and some fun. Verder....
                                                                 
Onder weg kunnen nog overheerlijke zeevruchten in Puerto Nuevo gegeten worden omdat hierd e lekkere Lobster een betaalbaar delicatesse is. Avonds is er in Ensenada voldoende tijd om de stad nog te verkennen en in de oudste en beroemdste bar in Baja Mexico, die Hussong’s Cantina te bezoeken. Ensenada is ook vanwege zijn mooie omgeving met vele toeristische attracties bekend. Verder....
                                                                

Dag 4: Ensenada – Catavina …………………………….370 km
Naar het verlaten van Ensenada gaat het in zuidelijke richting tot een van de grootste attracties in het noorden van Baja California . La Bufadora, een water spuugend fenomeen, waar door de strooming en de waves het zeewater tegen de rotsen meer dan 20 meter hoog gepusht de lucht in slingert wordt.Daarna gaat het verder door heuvelachtig landbouwgebied langs de kust via Santo Tomas, Colonet en San Quintin.Na een eerlijke taco lunch rijden gaat het verder. Het klimaat wordt aangenamer en het landschap wordt ruiger en verandert van akkerland in woestijngebieden met grote rotsblokken, Cirio bomen en Cardon cactussen. Een adembenemend landschap waar de zeer goed berijdbare, tweebaansweg doorheen slingert. ’s Avonds bereikt men het comfortabele hotel in de kleine plaatsje Catavina.
Circa 100 km verder zuidelijk bij Cataviña, komt men in een curieus gebied met reuze steenbokken, soms zo groot als een huis en daar tussen groeien hoge cactussen met een of meerdere stelen. Het Granietgebergte om Cataviña vormt de noordelijkste centrale gebied van Baja. Een natuur park camp waar men vaak de Kolibris kan observeren en waar men op wandelingen ook nog zeer oude tekeningen van de oerbewoners kan zien. Verder....
                                                                

Dag 5: Catavina - San Ingnacio ……………………….385 km
Naar een stevig Mexicaans ontbijt dat ook alle andere maaltijden van de dag kan vervangen, gaat het verder. Tot het charmante vissersplaatsje Bahia de los Angeles kan men als weekeind toerist uit San Diego nog komen. Eveneens tot in de steenwoestijn van Desierto Central tussen Laguna Chapala en Rosario de Arriba, waar miljoenen van tonnen zware felsblokken wie van reuzenhand willekeurig verstrooit tussen de huis hoge cactussen liegen. In de Chapala Woestijn wordt niet alleen de staatsgrens met Baja California Sur maar ook de tijdszone oversteken. De nacht wordt in de met palm bomen omzoomde stadje San Ignacio met zijn mooie dorp plaats en historische kerk doorgebracht.
In dit gebied zijn in een Canyon ca 100 plaatsen met muurschilderijen van de oerinwoners gevonden. Zij behoren nu tot wereld erfgoed en kunnen het best mbv. een gids bezocht worden. Voor de 2 uur durende rit is een auto vanuit San Ignacio naar San Francisco de la Sierra in ieder geval nodig. Van dit 10 huizen grote gehucht zijn het nogmaals 15 autominuten tot aan de Canyon en dan gaat het toe voet verder. De schilderijen zijn in de canyon San Pablo in de geërodeerde rotswanden beschermt tegen zon en regen duizenden jaren geleden geplaatst. Cueva Pintada zou de grootste en mest beschilderde plaats in heel Baja zijn.

Dag 6: San Ignacio - Loreto …………………………… 270 km
De route van deze dag gaat o.a. langs de zee van Cortez, door de pittoreske kustplaatsjes Santa Rosaliaen Mulegé. In Santa Rosalia staat zelfs nog een klein kerkje dat ooit gebouwd is door Ir. Eiffel in het begin van de vorige eeuw. Direct na de wereldtentoonstelling in Parijs is dit karakteristieke kerkje afgebroken en weer opgebouwd in Santa Rosalia, waar toen veel Franse immigranten werkzaam waren in de mijnbouw.
Tijdens de rit in richting zuiden zou men van de adembenemende uitzichten over blauwe Bahía Concepción en de zee genieten.
De volgende grotere plaats is Mulegé. Het ligt aan de draag stromende Rio Mulegé, die drie kilometer verder op in de Golf van Californie stroomt , die de duikexpert Jacques Cousteau het"Aquarium van de wereld " noemde. De einige duikschool in het plaatsje heet "Cortez Explorer". Zij wordt van een Zwitzers echtpaar geleid. Een echte palmoase is deze plaats Mulege, waar ook een goed gerestaureerde missie met blik over het daal met palmbomen.
De overnachting is in het levendige stadje Loreto gepland waar het hotel direct aan zee ligt.
Men kan ’s avonds van een strandwandeling aan de Golf van Mexico genieten of Loreto verkennen. Verder....
                                                                                                                                
Dag 7: Loreto – Todos Santos………………………… 425 km
Vandaag rijd men verder langs de zee van Cortez en draait vervolgens landinwaarts richting het westen door onafzienbare vruchtbare akkerlanden naar Todos Santos. 16 mijlen zuidelijk van La Paz komt een splitsing (kaart) de (Todos Santos Cutoff) waar je links de Highway 1 kunt volgen om San José del Cabo and naar Cabo San Lucas te rijden. Sneller maar soms iets minder spectaculair is de rechte route over Highway 19 via Todos Santos en van daar langs de Pacific kust naar Cabo San Lucas.
Het wordt een lange rit, maar de weg leent zich ervoor om eens het gas open te draaien. Dit is pas genieten! Af en toe het gevoel te hebben dat de weg helemaal alleen voor jou is! Maar het is wel opletten geblazen omdat op dit stuk extreme veel kooien, paarden, ezels en geiten de weg kruizen om aan het groene gras in de berm te komen. Langs de weg tussen Santa Rita en Las Pocitas kan men het “verplichte” taco lunch en verfrissing nemen.
In Todos Santos bereiken we aan het einde van de dag het idyllische door een Canadese echtpaar zeer fraai opgeknapte design verblijf ‘Hotel California’. De legende zegt dat hier “The Eagles” hun inspiratie hebben opgedaan voor hun beroemde album hetgeen uiterraad onzin is. In Todos Santos verkopen de winkels met Mexicaanse pottenbakkerskunst en stof bijna net zo goed en duur als in LA. De hoofdstraat is met galerijen en makelaarbureaus ingepalmd en ieder 6ste inwoner is inmiddels Noord-Amerikaan.

Dag 8 :Todos Santos – Cabo San Lucas …………..  85 km
Vandaag kan men rustig aan doen. Na een heerlijk ontbijt is er nog tijd genoeg om even in de giftshop van Hotel California te shoppen. Misschien is ook nog even tijd om het plaatsje Todos Santos te verkennen. In overleg met de begeleiding kan het verdere dagprogramma ingevuld.
De rit van vandaag is niet lang en voert langs de kust naar het meest zuidelijke punt van Bajas,
Cabo San Lucas. Men komt hier in een totaal andere wereld. Een aan een schakeling van luxe hotels, gezellige terrasjes en bars. In Cabo San Lucas is een verblijf van 2 nachten geplant. Tijd om rustig naar eigen behoefte invulling van de mogelijkheden te geven. Natuurlijk kan men op de motor de omgeving verkennen,maar ook is het mogelijk om een halve of hele dag, te gaan zeevissen. Er zijn diverse charter bedrijven die zeewaardige jachten verhuren inclusief bemanning.

Dag 9: Cabo San Lucas
In ieder geval zal men zich in Cabo San Lucas niet vervelen en zal de begeleiding met raad en daad steun geven. Het is tevens een dag waarop het nodige kleine onderhoud aan de motor verrichten kan worden.

Dag 10: Cabo San Lucas – La Paz …………………… 220 km
Vandaag wordt aan de terugreis begonnen maar erzijn nog zes dagen motorplezier te verwachten. Uitgerust gaat het in richting noorden over de highway 1 die in tegenstelling tot de hwy 19 langzamer is omdat hij met vele bochten door het Sierra de Laguna gebergte naar La Paz gaat.
Via “The Corridor” (kaart) langs de mooiste stranden van Mexico met de vele vakanties ressorts en luxe hotels gaat het op de drukke vierbaanse weg de 20 mijlen naar San Jose del Cabo. In de laatste decennia is dit vissersdorp tot een party scene vakantieplaats getransformeerd. De locale charter floot beweert dat hier de wereld grootste blue marlin, striped marlin, swordfish, sailfish, dorado, roosterfish, tuna en andere soorten vissen kunnen worden gevangen.
San José del Cabo is het administrative, commerciele en agrarische centrum voor Los Cabos. San José is kleiner, schoner en rustiger dan San Lucas. Het heeft meer historie en Mexicaans karakter met een traditioneel plaza, marktplaats en een boulevard met palmbomen. Vroeger was het een zekere ankerplaats voor piraten die de Spaanse zeilschippen beladen met goud en zilver uit Mexico kapten.
Vanaf de luchthaven gaat het verder op een tweebaan highway naar Santiago Kaart die de enige zoo van Baja heeft en voornamelijk van de landbouw leeft. Bij Los Barriles bereikt men de zee van Cortez en gaat dan weer het binnenland in naar de oude goud en zilver mijnbouw streek van San Antonio en El Triunfo.
La Paz is een redelijk grote kustplaats aan de golf van California en de hoofdstad van het zuidelijke gedeelte van Baja California. La Paz zelf is redelijk rustig met een promenade. Maar als havenstad heeft het ook een aantal bars en Disco’s, een Duty Free-Mijle en restaurants. Een op de behoefte van Noord-Amerikanen afgestemde “kermis” voor party-vaste College-Kids of hobbyvissers die net als Hemmingway het deed urenlang met de machtig grote Marlins te vechten.
Het is een uitstekende vertrekpunt voor uitstapjes in de omgeving zoals bv. een bootstocht naar het eiland Isla Espiritu Santo om een kolonie zeeleeuwen te observeren. Of voor reizigers met iets meer tijd met een veerboot naar Mazatlan of Topolobampo (Los Mochis) op het vasste land van Mexico te gaan om de Kopperkloof te zien. Verder....
                                                                        

Dag 11: La Paz – Mulegé ……………………………….. 488 km
Dit wordt de dag met de meeste km’s van de reis. Het is een traject waar gemakkelijk veel kilometers gereden kunnen worden. Ook weet men inmiddels van de heenreis waar mooie stops te maken zijn en waar de Taco’s het beste smaken. Maar toch heeft men het gevoel dat een geheel andere route gereden wordt omdat het de uitzichten geheelanders zijn.
Van La Paz gaat het over de "Sierra de la Giganta" tot naar de Magdalena-vlakte, waar de beroemde plant van de Baja thuis is: De "kruipende duvel". Nu spelen zich dramatische wisselingen in het landschapsbeeld af: Van de vlakke westkant stijgt men onopgemerkt bergop, om aan de Golf van California de steile rotswanden van de Sierra te beleven. Vervolgens wordt het toeristenplaatsje Ciudad Constitucion en Ciudad Insurgentes alsook de bergketen Sierra de la Giganta en de stad Loreto gepasseerd. Een bezoek aan de ca. 300 jaar oude missie San Javier hoog in de Sierra is van Loreto uit bijna „verplicht“.
Tegen noorden gaat de Carretera 1 eerst door vlakke woestijnlandschap die door miljoenen tegen de azuurblauwe hemel ragende cactussen. Naar de Loreto wormt zich de Mex 1 mijl om mijl door de uitloper van de Sierra Giganta.
 

Dag12: Mulegé – San Ignacio…………………………….. 72 km
Naar de kilometers van gisteren is het van dag maar een kattensprong naar San Ignacio. Naar Santa Rosalia met zijn ijzeren kerk van de bouwer van de Eiffeltoren verdwijnt de Mex 1 weer in het binnenland van de Baja. Het land lijkt van de dorst te creperen maar toch een de tuin van Eden te zijn.
Er zijn meer dan 2.500 soorten planten van die rond 60 alleen in Baja voorkomen. Een jungle van meterhoge cactussen en daar tussen de tot duizend jaar oude Kreosot-heesters, Baobab-achtige olifantebomen, Yucca-Palmbomen of de Agaven, uit diens sap de Mezcal of Tequila gemaakt wordt. Nog een laatste keer ziet men op de naar westen afbuigende weg met de steile rotsen de Golf van California in de achteruitspiegel. Dan gaat het door de torenhoge lavavelden rond om de Tres Vírgines de woestijn in.
Aan drie vulkanen, de Las Tres Virgenes, voorbij wordt San Ignacio met zijn Dadelpalmen bereikt. Dit is ook een toenmalige missiestation. Naar de Laguna San Ignacio aan de Pazifikkant van Baja California is het een ” kort ommetje” met de auto. Hier is de geboorteplaats van de grijze walvissen die men in de maanden januari tot maart kan observeren. Zij komen op hun jaarlijkse noord/zuid tocht in de Laguna de Ignacio. Boottochten voor de observatie kunnen van te voeren gereserveerd worden. Verder....
                                                                 

Dag 13: San Ignacio – Catavina ………………………. 281 km
Vandaag wordt de tijdzone met Baja California Norte gepasseerd. De klok gaat nu een uur terug. De weg gaat door de hoogvlakkte, de woeste van Vizcaino naar Guerrero Negro, een vuil en triest plaatsje maar die uit twee redenen een bezoek waart is . Verder....
                                                                 
Door de Sierra Colombia Mountains en de uitgestrekte woestijn van Laguna Chapala gaat het naar Catavina. Hier kan men in het enige comfortabele hotel in een omtrek van honderden kilometers overnachten. Bij de plaatselijke Mexicaanse handelaar kan men benzine kopen. Vanuit z’n pick-up truck laat hij met een tuinslang de benzine uit drums in de tanks van de Harley’s lopen. Een uniek onderdeel van de Baja experience en altijd goed voor een foto. Terwijl men ’s avonds aan de bar van het hotel een koele Corona drinkt hoort men op de achtergrond de coyotes in het maanlicht huilen. Mexico op z’n best!

Dag 14: Catavina – Ensenada ………………………….. 370 km
Vandaag is weer een dag met grote afwisseling in de landschapsbeelden. Gestart wordt de dag tussen de cactussen en rotspartijen van de‘Catavina bolder fields’ en gereden wordt noordwaarts door El Rosario, bekend om ‘Mama Espinosa’s’ kreeft burrito’s.Naarmate we weer dichter bij de Pacific Ocean komen, verandert het landschap in glooiende akkerlanden.
Het dal van San Quintin wordt intensief door de landbouw gebruikt.Het kustgebied van San Quintint bestaat uit een kustvlakte, die als de Vallei van San Quintin bekend staat. De zoute moerassen met zeegras zijn een waardevolle schuilplaats en kraamkamer voor verscheidene vis- en vogelsoorten. Ook is de Baai van San Quintin bekend voor zijn uitgebreide zeegras bedden en daarmee één van de belangrijkste overwinteringplaatsen voor de zwarte gans en andere migrerende vogels. Verder worden als belangrijksteeconomische activiteit oesters gekweekt.
Het laatste keer gaat het de Carretera 1 de bergen omhoog, de latste woestijn kilometer en dan wint vanaf Ensenada definitief de civilisatie de overhand. In Ensenada wordt het de laatste overnachting in Mexico.

Dag 15: Ensenada – Los Angeles via Tecate ……... 392 km
Naar het laatste mexikanse ontbijt gaat het stapsgewijs door Ensenada vanwegen de velen stopborden en verkeerslichten. Vanaf Enseneda is de Mex 1 al een vierbaans snelweg in richting Tijuana. Om sneller over de grens met de VS te komen wordt de afrit naar de Mex 3 genomen en in richting Tecate gereden. Daarbij gaat het door het fraaie Guadalupe Valley, een bekend wijngebiedin Baja California met wijngaarden en pittoreske plaatsjes.
Deze regio noordoostelijk van Ensenada en geen 70 mijlen zuidelijk van de U.S. “Tortillia border” dankt de excellente wijn aan een abnormaliteit van de natuur. Door de koude stroom langs de kust ontstaat het voor de wijn perfecte mediterrane klimaat met milde winters, warme zomers en over dag zon terwijl de nachten koel genoeg zijn tijdens de groeifase van de wine. Centra voor de wine bouw zijn San Antonio de las Minas, the San Vicente Valley, the Santo Tomas Valley en het Guadalupe Valley. Het Guadalupe Valley heft een dozijn boutique wijnboeren en een handvol zeer grote wijngarden.De grootste ervan is Cetto die samen met anderen 90% van de Mexicaanse wijn produceert.
In de grensstad Tecate wordt naar het regelen van de douane formaliteiten de grens met de Verenigde Staten gepasseerd en via secundaire wegen terugrijden naar Los Angeles.

Dag 16: Los Angeles – Amsterdam/Düsseldorf

 terugvlucht

Dag 17: Aankomst en einde van de Baja California rondreis

– Aanpassing van het program mogelijk –

 

Prijsinformatie

bc_signbaja
bc_EuropaMap
baja8
bc_TodoSantos
bc_SanJoseDelCabo
bc_LaPaz bc_LaPaz1

Klik op beeld om te vergroten!

bc_Vizcaíno

 Baja California

 

17 / 15 / 14

 

Harley-Categorie

Personen

Verblijf  Motor

prijzen in € per persoon

 

H.D. Elektra Glide
of andere type

2

2-pk + 1 Harley*

1.307

 

1

1-pk + 1 Harley

2.597

 

2

2-pk + 2 Harley*

2.017

 

Verlaging eigen risicobijdrage diefstal van $ 2.000 naar $ 1.000
incl. plaatselijke belasting ;

€ 6 per dag

 

  • In de tabel aangegeven prijzen zijn inclusief alle belastingen. Als deze tussentijds verhoogd worden moeten wij deze aan U doorberekenen.
  • Wat wel of niet in de prijzen inbegrepen is dat vindt onder de button <reisvoorwaarden>.
  • De prijzen voor motorhuur- en accommodatie zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid berekend. Indien de accommodaties zijn volgeboekt zal een gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd. Hiervoor kan een meerprijs gelden.
  • In hotels gelden hogere prijzen tijdens feestdagen en speciale evenementen. Mocht uw verblijf in een dergelijke periode vallen, zal de prijs u bij bevestiging van de boeking worden meegedeeld.
  • Bij de prijsbepaling van de motorhuur is er rekening gehouden met de seizoenprijzen. Eventuele op korte termijn door de verhuurder voorgenomen prijsverhogingen of speciale kortingen zullen u bij bevestiging van de boeking worden meegedeeld.
  • Deze prijzen zijn exclusieve vlucht en motorverzekering voor Mexico

naar boven