Florida                 zelf guided tour        

 prijzen inkl. hotel/motor/motorverz./exkl. vlucht

florida_droomtour

Florida droomtour
Een oneway rit van 8 dagen langs de beroemde pret-parken van Orlando gaat het naar een blik op het avontuur van de ruimtevaart langs de westkust van Florida naar het Everglades Nationalpark.

Op de Panoramic Overseas Highway“ genieten van de yonsondergang in Key West. Naar een bezoek van Fort Lauderdale, het VenetiŰ van Florida is de strand van Miami Beach eindstation van deze korte droomreis.

floridafti_map

09 dagen
07 nachten
07 dagen HD

v.a. € 732.-
basisprijs 2p&1motor

reisinformatie

florida_ontspanning

Florida ontspanning
Een zee van tijd om met de motor echt te ontspannen. In 10 dagen door sunshine state Florida cruisen. Orlandos pretparks in alle rust beleven en dan rustig op weg naar de golfkust met zijn badplaatsen rijden. St. Petersburg, Ft.Myres

en de natuur van het Everglades NP verkennen. Over de  “Panoramic Overseas Highway“ om van Key West te genieten. Op de Stranden van Miami Beach ontspannen. En er is nog voldoende tijd om ook een bezoek aan het Kennedy Space Center te brengen.

floridarelaxtrip_map

13 dagen
11 nachten
10 dagen HD

v.a. € 1.096.-
basisprijs 2p&1motor

reisinformatie

florida_historiek

Historiek Zuiden
In 14 dagen de highlights van de staat Atlanta verkennen. Van New Orleans, Mongomery en Atlanta in richting Atlantische kust naar Savannah, Hilton Head Island en Charleston.

Landinwaarts door de Smocky Mountains verder naar Nashville en door de plantage landschapp van Memphis bereiken. Langs de geweldige Mississippi in richting Natchez gaat het terug naar New Orleans

Motorradrundreisen EagleRider Sommer 07_Seite_04_Bild_0003

15 dagen
14 nachten
14 dagen HD

v.a. € 1.379.-
basisprijs 2p&1motor

button7

bike & cruise

Bike & Cara´bische Zee Cruise
De ultimatieve combinatie van 14 dagen met een Big Twin Bike en een luxe Cara´bische Zee Cruise. De highlights in zonnige state Florida in 7 dagen op de motor verkennen.
Aansluitend op een 7 daagse cruisetocht

door de Cara´bische Zee ontspannen. Uit het enorme aanbod van tochten op luxe cruiseboten van diverse rederijen de droomreis kiezen. Cara´bische Zee eilanden en historische plaatsen leren kennen en het al inclusieve luxe boardleven genieten.

floridacruise_map2

16 dagen
14 nachten
07 dagen HD

v.a. € 1.250.-
basisprijs 2p&1motor

reisinformatie

Daytona bikeweek

Bikeweek 2008 Daytona
Geniet de lente van 27.02 tot 08. maart op de biker-week 2008 in Daytona Beach. Dit is uw kans om het bruisende Florida te ontdekken. De bikermeeting inDaytona zal voldoende aandacht krijgen!

Op de 12 daagse rondreis wordt U verrast worden door de prachtige flora en fauna in de Everglades, de indrukwekkende onderwaterwereld in de Keys, de metropolen Miami met haar heerlijke stranden en Orlando, bekend om de themaparken. Last but not least Cape Canaveral.

Motorradrundreisen EagleRider Sommer 07_Seite_07_Bild_0003

9 dagen
7 nachten
7 dagen HD

v.a. € 1.075.-
basisprijs 2p&1motor

reisinformatie

Hdkruiwagen

Daytona 20 Biketoberfest
Doe mee van 15. tot 18. oktober aan de bikertref 20 in Daytona. Een week Harley met over nachtingen in Miami, Cocoa beach, Fort Myers en Florida Keys.

Cocoa Beach van wegen zijn centrale ligging uitvalbasis voor de bezoeken aan Daytona, St. Augustine, Orlando en Cape Canaveral

florida_map40

9 dagen
7 nachten
7 dagen HD

v.a. € 945.-
basisprijs 2p&1motor

reisinformatie

Florida_CM_HD

Oudejaarsdag in Florida
Dit is uw kans om het bruisende Florida in 14 dagen op eigen houtje te ontdekken. Merry Christmas dagen en een onvergetelijke oude jaarsnacht in Key West!

In deze Sunshine State zult u zich geen moment vervelen! Everglades, de metropolen Miami en Orlando, bekend om de themaparken en het indrukwekkende Cape Canaveral

Motorradrundreisen EagleRider Sommer 07_Seite_07_Bild_0003

12 dagen
10 nachten
09 dagen HD

v.a. € 1.333.-
basisprijs 2p&1motor

reisinformatie

Harley

Fly and Bike USA transfertour
Do a good job - Breng onze Big Twin van Orlando in Florida naar Californie. In 16 dagen op een Harley met of zonder in vooruit geboekte hotels 2700 mijlen dwars door de VS.

Alleen Maart & April

Op de route via New Orleans, Dallas, Amerillo en verder op de route 66 langs Santa Fee, de Grand Canyon naar Los Angeles.
Een super trip voor een extreem lage prijs!
 

Forida_California1

16 dagen
15 nachten
14 dagen HD

v.a. € 1.155.-
basisprijs 2p&1motor

reisinformatie

Terug naar boven