ca07_ValleyofFire1

button8

reisinformatie

button7

prijsinformatie

button0

ca08_Death Valley1 montereyBay1

BikeTheBest

California motortrails

dag

Dagelijkse route

km

 

dag

Standaard hotel

km

 

Deep Canyon Trail        5 / 5 / 5

1517

 

 

Sierra Nevada trail           4 / 4 / 4

1252

1.

Los Angeles

 

 

1

Las Vegas

 

2.

Los Angeles - Laughlin

306

 

2

Las Vegas - Death Valley NP

177

3.

Laughlin - Grand Canyon NP

323

 

3

Death Valley - Visalia

586

4

Grand Canyon NP - Pag/Lake Powell

225

 

4

Visalia - Sequoia NP -Yosemite NP

235

5

Page - Bryce Canyon NP

158

 

5

Yosemite NP - San Francisco

254

6

Bryce Canyon NP - Las Vegas

505

 

6

San Francisco

 

7

Las Vegas

 

 

 

 

 

 

El Dorado trail           4 / 4 / 4

811

 

 

El Camino real & Cabrillo trail    3 / 3 / 3

785

1

San Francisco - Yosenite NP

254

 

1

San Francisco

 

2

Yosemite NP - Lake Tahoe

204

 

2

San Francisco - Monterey

210

3

Lake Tahoe - Reno-Lake Tahoe

151

 

3

Monterey - Pismo Beach - Santa Barbara

410

4

Lake Tahoe-Sacramento-Frisco

202

 

4

Santa Barbara - Los Angeles

165

5

San Francisco

 

 

 

 

 

CA_combietrails

Reisinformatie

California motor trails

Californie verrast met bikerfun in voleinding ook voor de motorrijder die alleen beperkte tijd van 7 tot 3 dagen heeft of die alleen een bepaalde route wil rijden! Dus haalbaar ook voor bikers die een korte rit met andere activiteiten willen combineren.
De richting van deze combinatie toeren kan zelf bepaald worden. Ook kunnen de trails zelf samengesteld worden. Iedere motortoer wordt enkel berekend en kan worden aangepast, uitgebreid of verlengt.

De overnachtingen zijn overwegend in twee en drie sterren hotels (standaard categorie) of in drie of meer sterren hotels (in de plus categorie). Na een internationale vlucht kan de motor pas de volgende dag worden opgehaald en wordt in een andere station weer ingeleverd. Een extra dag kan uitraad erbij geboekt worden. De prijzen zijn pro persoon voor een HD Bigtwin en Sportster inclusieve eenwegkosten, ongelimiteerd mijlen, basisverzekering en de hotelovernachting in een tweepersoonskamer.

Depp Canyon Trail            5/5/5
 

Naar een korte bezoek aan de metropool Los Angeles. Dan een rit door de Maojave Woestijn op de legendarische route 66 naar de grandioze Nationale Parken met hun verschillende natuurlandschappen. Eindstation is het glitterparadijs Las Vegas.

 

1. dag Los Angeles

Aankomst en van LA genieten
 

2. dag Los Angeles Laughlin ................. 306km

Ophalen motor en door de Maojave Woestijn op de legendarische route 66
 

3. dag Laughlin - Grand Canyon NP .... 323 km

bezoek aan de grandioze National Park met de prachtige uitzichten op de Colorado River.
 

4. dag Grand Canyon NP Page ............ 225 km

Met een ometje gaat het naar de Painted Desert en dan naar Page aan het Lake Powell.
 

5. dag Page Bryce Canyon NP .............. 158 km

Bryce National Park met zijn kleurrijke zonsondergangen
 

6. dag Bryce Canyon NP- Las Vegas .... 505 km

Onderweg een pauze inlassen bij Zion NP en eventueel een ommetje naar het Vally of Fire voordat men het Lichtmeer van Las Vegas indeuikt.
 

7. dag Las Vegas

Inleveren motor. Verder reizen op een andere motor trail of aansluiting hotelverblijf of vlucht naar een andere bestemming.

El Dorado Trail            4/4/4
 

Deze vierdaagse motortocht door de vruchtbare dalen van de uitlopers van de Sierra wordt een verkenning van de grandioze natuur en het gouden verleden van Californie. Gereden wordt op de “Golden Chain Highway”, de restanten van de “Pony Express trail” en op de US-50 die ook de “eenzaamste straat van de VS” genoemd wordt. In de historische gold rush plaatsen zoals Placerville of Sonora en in de ghosttowns zoals Boddie maakt men een tijdreis in het verleden van 160 jaar mee . Als geluksridder met de goudpan in handen of in de casino’s van gambeling Nevada kan men ook zijn geluk uitdagen. Verzoening met het heden vind men in het overweldigende natuurschoon van de Yosemite NP met zijn gigantische reuzenbommen en op de bochten rijke wegen.

 

1. dag San Francisco - Yosemite NP ...... 254 km

Op de Golden Chain road CA-49 gaat het via Sonora en Mariposa naar e Yosemite National Park
 

2. dag Yosemite NP - Lake Tahoe...........204 km

Door de Yosemite NP gaat het over de Tioga Pass langs de Mono Lake op bezoek in de Ghost Town Boddie en dan verder naar Lake Tahoe.
 

3. dag Lake Tahoe en Reno ................. 151 km

bezoek aan Carson City en Reno met aansluitend een rondje om de Lake.
 

4. dag Lake Tahoe - San Francisco...... 202 km

Op de US-50 naar de gold rush plaatsen Placerville en Coloma. Daarna via een ometje naar Folsom en Sacramento gaat het direct terug naar San Francisco.
 

5. dag San Francisco

Inleveren motor. Verder reizen op een andere motor trail of aansluiting hotelverblijf of vlucht naar een andere bestemming.

Prijsinformatie

Sierra Nevada trail            4/4/4

Een kortstondige bezoek aan Las Vegas en dan gaat het naar het Death Valley. Een mooie tocht vanuit Las Vegas naar San Francisco door een van de heetste woestijndalen ter wereld. De dodelijke hitte wordt verlaten om in richting noord naar de koele bergwereld van de Sierra ter rijden. In de mooie Nationale Parken van de fascinerende natuur genieten. De historie van de goudgraver gebied leren kennen en als afsluiting van de trip een bezoek aan het multiculturele San Francisco brengen.
 

1. dag Las Vegas

Aankomst in gambling city. Het avondeten kan op de strip genuttigd worden en daarna kunnen de plaatsen van vertier opzocht worden:„the city that never sleeps“ .
 

2. dag Las Vegas - Death Valley NP... 177 km

Na een internationale vlucht kan de motor pas vandaag opgehaald worden en aan de tocht tot aan het Death Valley begonnen worden .
 

3. dag Death Valley - Visalia ................ 586 km

Bezoek aan de laagste punt in de westelijke wereld in Badwater met 86 meter onder zeeniveau.

In het Death Valley is onze eerste Stopp Voorbij bij het beroemte Zabriskie Point en het „Hotel California“, bekennd door de song van de „Eagles“ gatt het verder naar de Mount Whitney die met zijn 4418 meter de hoogste berg in de VS (buiten Alaska) is. Hij bevind zich maar 85 mijl van de laagste punt in de VS de „Devils Golf Course“ bij Badwater. Daarna gaat het langs de Lake Isabella. Kernville in het norden van het stuuwmeer en is een historisch goldzoeker camp uit de hoogtijd van de 1850er jaren. (Kern Valley Museum). De western fans weten dat er met name in de 50er jaren talloze klassieke westernfilms zijn ontstaan. Op de Hwy 178 met zijn vele bochten gaat het langs de kern river naar Bakersfield en dan in Richting Visalia.

4. dag Visalia - Yosemite NP ................ 235 km

In de siërra zijn de mooiste Nationale parken van de VS. Van ijs uitgesneden U-dalen zoals de  Sequoia National park, de Kings Canyon en Yosemite Nationalpark met zijn reuze bomen. Verrbazing- wekkend groot en hoog zijn deze Sequoia bomen. Een natuurwonder en rustgevende omgeving met grote bosgebieden, bergen en watervallen.
 

5. dag Yosemite NP - San Francisco ... 254 km

Het bijzondere aan het park is de Yosemite Valley. De klimaatzones in Yosemite Park variëren van woestijn- tot alpine-achtig. De hoogtes van de bergen variëren van 600 meter tot 3396 meter. Het park is grotendeels bereikbaar met een rijtuig en andere delen van het park met een shuttle bus. Op weg door het oude goudgraver landschapnaar het roerige San Francisco.
 

6. dag San Francisco

San Francisco de stad op de 43 heuvels is een echte smeltpot zodat je alle nationaliteiten met hun specifieke levensstijl kunt beleven. Een korte rit met een verloop van 27% brengt ons via de Lombard Street in richting Fishermans Wharf. Van hieruit kan men ook „The Rock“ zien die van 1943 bis 1963 als gevangeniseiland Alcratz geschiedenis gemaakt heeft. Bezienswaard is ook Chinatown en de Bay Bridge. Inleveren van de motor. Verder reizen op een andere motor trail of aansluiting hotelverblijf of vlucht naar een andere bestemming.

El Camino real & Cabrillo trail   3/3/3
 

Op deze trail worden de talloze bezienswaardigheden van de mega metropolen San Francisco en Los Angeles bezocht. Vanaf San Francisco gaat het in richting zuiden langs de vreedzame Kust op highway 1 . Die maakt deel uit van de Pan-Amerikaanse Weg die van Alaska tot aan het uiteinde van de Hoorn van de Kaap van Zuid-Amerika over meer dan 16.000 mijlen gaat.

Langs de Pacific kust met zijn eindeloze veel bochten gaat het langs de beroemde badplaatsen, verdroomde stadjes en de welvaart van grootheden en Hollywood sterren.

 

1. dag San Francisco

San Francisco de stad op de 43 heuvels is een echte smeltpot zodat je alle nationaliteiten met hun specifieke levensstijl kunt beleven. Bezienswaardigheden zoals Fishmerns Warf, Lombard Street, Union Square of China Town opzoeken.
 

2. dag San Francisco - Pismo beach ... 427 km

Op de Highway 1 gaat langs de kust op een van de mooiste kustwegen langs de bekende badplaatsen zoals Monterey naar Pismo Beach. Monterey is het center voor de walvang en later voor de verwerking van Sardienen gewezen. In de decennia voor de tweede wereldoorlog was Monterey zelf tot 1948 de hoofdstad van Californie. Naar een bezoek aan de oude vishallen gaat het verder naar de beroemde Pebble Beach met zijn talloze attracties waaronder ook de luxueuze huizen waar de oudere hollywood stars wonen. In het stadje Carmel was trouwens Clint Eastwood ooit burgemeester.De constructie van taalloze bruggen langs de sterk kronkelende kunstlijn is de rit de hemel op aarden voor ons Harleys motorrijders. 

Als er nog tijd is kan aan het Kasteel Hurst een bezoek gebracht worden. Dat is door William Randolph Hearst in de heuvels boven San Simeon gebouwd en laat een verzameling van de 19de en 20ste eeuwkunst zien.

In San Simeon kan een korte stop voor de Elephant Seal Kolonie gehouden worden. De zeeleeuwen liggen hier lekker op de strand van de zon genieten.

 

3. dag Pismo Beach - Los Angeles ...... 283 km

Naar een rit van een uur is het stadje Solvang bereikt. Windmolens, stille straten, paard getrokken vervoer, fietsen, golfcursussen, paardboerderijen, en wijnmakerijen zijn de magneet voor toeristen.

Van de lage heuvels omgeven heeft men een fraaie uitzicht op de stad Sanata Barbara en op de riviera van californie. De 870m lange landingspier Stearns Warf heeft restaurants, winkels en amuseer mogelijkheden. Daarnaast zijn er in het oude gedeelte van de stad een aantal gebouwen in de traditionele Spaanse koloniaal bouwstijl te bezien. Via de villawijken van Malibu Beach wordt LA bereikt.


4. dag Los Angeles

Inleveren motor. Verder reizen op een andere motor trail of aansluiting hotelverblijf of vlucht naar een andere bestemming.

California Combinatie motor trails

 

Harley
Categorie

Pers.

Verblijf
en motor

Deep Canyon

Sierra Nevada

Camino & Cabrillo

El Dorado
01.04-31.10

Dagen / nachten / dagen motor

5 / 5 / 5

4 / 4 / 4

3 / 3 / 3

4 / 4 / 4

H.D. Elektra Glide

2

1*2pk + 1 Harley

694

488

484

431

1

1*2pk + 1 Harley

988

824

820

709

2

2

1*2pk + 2 Harleys*

1*2pk + 1 Sportster

1169

1.069

956

876

948

888

842

762

 

 

 

 

 

Verlaging eigen risicobijdrage diefstal, incl. plaatselijke belasting
van $ 2.000 naar $ 1.000

euro 6

Prijs voor hotel + motor + moterverzekering in € per persoon

  • In de tabel aangegeven prijzen zijn inclusief alle belastingen. Als deze tussentijds verhoogd worden moeten wij deze aan U doorberekenen.
  • Wat wel of niet in de prijzen inbegrepen is dat vindt onder de button <reisvoorwaarden>.
  • De prijzen voor motorhuur- en accommodatie zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid berekend. Indien de accommodaties zijn volgeboekt zal een gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd. Hiervoor kan een meerprijs gelden.
  • In hotels gelden hogere prijzen tijdens feestdagen en speciale evenementen. Mocht uw verblijf in een dergelijke periode vallen, zal de prijs u bij bevestiging van de boeking worden meegedeeld.
  • Bij de prijsbepaling van de motorhuur is er rekening gehouden met de seizoenprijzen. Eventuele op korte termijn door de verhuurder voorgenomen prijsverhogingen of speciale kortingen zullen u bij bevestiging van de boeking worden meegedeeld.
  • Deze prijzen zijn exclusieve